Çayköy Ortaokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak eğitim-öğretim programını ve çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili verimli bir şekilde eğitim vermektir.

Misyon: Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu eğitim,bilim ve kültür merkezi olmak.

Başarılar: 2018 2019 yılında WWF Türkiye´nin yürüttüğü Doğa Öncüleri Plastik Avcıları projesinde Umut Vaat eden projelerde ilk 12 ye girerek okulumuzu istanbuldaki konsferansta öğrencilerimizle temsil ettik. 2019 2020 yılında yürütülen ECO-Okul projesine katıldık. 2020-2021 yılında da bu projedeki çalışmalarımız devam etmektedir.

Saatler: 08:50 (giriş)- 12:15 (öğle arası 50 dakika) 13:05(giriş) - 14:40 (ilkokul çıkışı) - 15:30 (ortaokul çıkışı) - 17:10 (DYK çıkışı)
Isınma: Klima
Servis Bilgisi: okulumuzda taşımalı eğitim olup 2 servisimiz mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: öğretmenlerin çoğu kalkanda kalmaktayken son zamanlarda artan kiralardan dolayı daha uygun fiyatlarda olduğu için çevre mahallelerde oturma oranı artmıştır. kiralar evin mevkisine ve durumuna göre 2000 TL den başlayıp 8000 TL ye kadar çıkmaktadır. 4 şube ve 76 öğrencimiz bulunmaktadır. gerekli görüldüğü durumlarda ilçeden ihtiyacı olan okullara öğretmen görevlendirmeleri yapılmaktadır.

WEB - https://caykoyortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yukarı Sok. No 136 Çayköy Mah. KAŞ/ANTALYA

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Çayköy mahallesi , geçimini tarımla ve yeni gelişen villa turizmi ile sağlamaktadır.

Adres - Yukarı Sok. No 136 Çayköy Mah. KAŞ/ANTALYA

Ulaşım Özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır. dolmuş ya da öğretmen servisi yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İle 230 km, Kaş´a 40 km, Kalkana 15km uzaklıktadır.